De blokfluitklas en de Muppetshow op de Holterenk.

Op 5 juli 2012 heeft de blokfluitklas samen met 10 kinderen van groep 5 van de Holterenk in Holten een Muppetshow gegeven. De leerlingen de blokfluitklas hadden hard gestudeerd op een aantal meerstemmige stukken waaronder “de Muppetshow” , “Old mac Donald” en “Everybody Needs Somebody” Hierdoor ontstond het idee om met de Muppetpoppen van een supermarktactie een aantal acts met handpoppen af te wisselen met de muziek.

Op de generale repetitie hebben we hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten en de voorstelling in elkaar te zetten. Juf Anneloes was de pianist die bij het slotstuk de piano voor haar rekening nam. En dat deed ze met verve.

Voor de voorstelling bruiste het van de energie achter het gordijn, de leerlingen van de daltonschool hebben uiteindelijk 3 keer een mooie voorstelling neergezet. 2 keer voor de klassen 4, 5 en 6 en ’s avonds voor de ouders en andere belangstellenden. Je kon zien dat de blokfluitisten en poppenspelers steeds meer aan podium gewend raakt. De voorstelling groeide per keer dat deze geven werd.

Dit bericht is geplaatst in voor de Basisschool en BSO, voor de leerling, voor de ouders. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *