Angry birds in fuga (barokstijl)

Op musecore.com vond een pianostuk wat gebaseerd was op Angry birds. Toen ik luisterde, hoorde ik het eigenlijk meteen op 3 blokfluiten en besloot ik het te arrangeren voor blokfluit. Ik vertelde het aan een aantal vriendinnen van mij, allebei blokfluitistes en muziekdocentes en op de eerst volgende repetitie zijn we het gaan uitproberen. Dat was leuk!

Angry Birds for three recorders by Debberg

Het stuk is bewerkt voor Alt blokfluit, Tenor Blokfluit en Basblokfluit en het klinkt als een orgel. Ik hoop het stuk snel nog eens te kunnen spelen. Als je het stuk hebt gespeeld, je kunt het downloaden bij musescore.com, ben ik erg benieuwd wat je ervan vind.

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *