Spelen in een blokfluitensemble

6 formaten (soorten) blokfluitenIn het nieuwe jaar (2015) start er weer een blokfluitensemble voor beginnende volwassenen en senioren. In 5 lessen werken we aan een meerstemmig stuk.  Je hebt geen instrument nodig. Kunststof instrumenten zijn aanwezig en mogen eventueel mee naar huis genomen worden om op te studeren.

De kosten van deze lessen zijn 50 euro en ze vinden bij voldoende aanmeldingen plaats op woensdag  in muziekhuis Deventer.

Interesse? laat hieronder een bericht achter en ik houd je per e-mail op de hoogte.

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Kerstmuziek spelen in een blokfluitensemble

rechtop webblog5 lessen van drie kwartier startend op:
Woensdagmiddag om 13.30 uur.
of Donderdagmiddag om 13.30 uur.

Deze lessen zijn voor iedereen bedoeld die een instrument wil leren bespelen en wil ervaren hoe het is om in een ensemble te spelen. Je hebt hiervoor geen muzikale kennis nodig en voor instrumenten wordt gezorgd. Diegene die noten kunnen lezen mogen van bladmuziek spelen, de muziek wordt u in principe op het gehoor aangeleerd.

Er zijn inmiddels voldoende deelnemers om op woensdag 6 november 2013 te starten met een kleine groep.  Op beide middagen is er nog plek voor deelnemers. De lessen starten op 6 en 7 november 2013 In het Muziekhuis Deventer. De kosten hiervoor zijn 50 euro.
(Adres: Van Calcarstraat 4, Deventer)

Een deel van de laatste  les wordt gebruikt om een opname te maken van de muziek die we ingestudeerd hebben.  Elke deelnemer krijgt het resultaat op cd of als mp3 mee naar huis.

Inschrijven kan via het onderstaande contactformulier:

De 50 euro kunt u overmaken naar: Debbie van den Berg te Deventer, op rekening: 8395465

Tot 6 of 7  november!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

The Royal Wind Music

Dit ensemble is opgericht door Paul Leenhouts en laat elke keer weer horen hoe mooi 13 blokfluiten samen kunnen klinken, Hieronder een recente opname van 20 april 2013:
(noot: het geluid komt het best tot zijn recht met boxen of een koptelefoon,)

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen